Truckkort Västerås

Att ta truckkort i Västerås har aldrig varit smidigare! Fyll i namn & nummer så ringer vi upp och berättar hur vi kan hjälpa er med: Truckkort i Västerås.

Truckkort Västerås

Att ta truckkort i Västerås har aldrig varit smidigare! Fyll i namn & nummer så ringer vi upp och berättar hur vi kan hjälpa er med: Truckkort i Västerås.

Jag vill veta mer!

  * Tryck skicka så ringer vi upp snabbare än du hinner säga truckkort 5 gånger.

  Öppna

  Truckkort i Västerås – Utbildningen

  Själva utbildningen när man tar truckkort i Västerås hos oss är givande & lärorik samt både teoretiskt och praktiskt. Du får öva på truckkörning, lasta och lossa samt lära dig hantera en truck i små utrymmen. Allt kursmaterial ingår självklart i priset och våra ledare hjälper er genom alla steg, vi säkerställer att ni förstår de teoretiska delarna samt ligger i fas för de praktiska. Allt för att ni ska ha rätt förutsättningar att klara slutprovet för truckkort. När utbildningen är avslutad med godkänt resultat får du ditt utbildningsbevis & truckkort och är redo att tackla arbetsmarknaden, kanske här i Västerås?

  Skulle du mot förmodan ha svårt för någon del i utbildningen för att ta truckkort så behöver du inte oroa dig, vi följer alla deltagare på individnivå och anpassar utbildningen efter era önskemål.

  Truckkort i Västerås - Pris

  Priset för att ta truckkörkort i Västerås varierar beroende på behörighetsnivå. Det är det korta svaret och vill du veta mer om vilka behörighetsnivåer du behöver kan du läsa mer om det via länken uppe i menyn. Vår rekommendation är att du anmäler intresse för att ta truckkort så kontaktar vi dig och går igenom era förutsättningar, önskemål samt möjligheter och föreslår ett skarpt förslag – då får du även ett fast pris för att ta truckkort – i Västerås, såklart!

  Olika behörigheter & trucktyper samt vad de innebär:
  Pris & Intresse anmälan:

  Truckkörkort i Västerås – Krav & Övrigt

  För att få köra truck i Västerås samt hela Sverige behöver du ha ett utbildningsintyg (ofta kallat truckkort eller truckkörkort) som visar vilka utbildningar du klarat med godkänt resultat. Du kan också behöva ett körtillstånd från din arbetsgivare. Tillståndet ska bland annat visa vilka truckar du får framföra på den aktuella arbetsplatsen.

  Det enda formella kravet för att kunna ta ett truckkort eller truckkörkort i Västerås är att du har fyllt 16 år. OBS: Du behöver inte ha något körkort för bil för att kunna få ett förarbevis för truck.

  Kompetens är grunden till en säker och smidig arbetsplats därför är ett godkänt truckkörkort av ytterst vikt och ger både dig som framför trucken samt arbetsgivaren många fördelar i arbetet. Tänk på att ett truckkörkort inte automatiskt gör dig till en erfaren förare, ha respekt för din omgivning och vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder – alltid.